Samenwerking Powerboot racer en Edox horloges

Pal Virik NilsenVandaag het bericht dat het Zwitserse Edox horloges een samenwerking is aangegaan met de Noorse Powerboat racer Pal Virik Nilsen. Deze powerboat kampioen heeft al 20 jaar ervaring met de zware sport op het water. Waarbij snelheden van bijna 200 kilometer per uur worden gehaald. In deze snelle sport telt iedere seconde. Als bestuurder van deze snelle boten kun je dus wel een betrouwbaar en robuust horloge gebruiken dat tegen deze snelheden en ruwe omstandigheden kan. In deze samenwerking kimt Edox met een speciaal Chronooffshore-1 collectie. Waarmee het een perfect horloge heeft voor deze snelle sport.

Pal Virik fan van Edox horloges

In het bericht laat Edox weten dat Pal Virik al een poos fan is van de Edox horloges. Hij zal op basis van de nieuwe samenwerking een nieuw Chronoffshore-1 Big Date horloge gaan dragen. Dit horloge is voorzien van een horloge kast 316L van roestvrij staal. Deze is voorzien van een PVD coating. Het horloge is verder voorzien van een keramische bezel in glimmend zwarte uitvoering. Het horloge is waterdicht tot 300 meter. Geen overbodige luxe gezien de eisen die de snelle watersport stellen aan de materialen. De wijzerplaat is ook uitgevoerd in zwart.

De horlogeband is van rubber voorzien van een roestvrij stalen sluiting. Het nieuwe horloge is volgens Edox over de gehele wereld verkrijgbaar. Zie de site van Edox horloges voor meer informatie over dit 10020 37R NIR horloge en de samenwerking met Pal Virik Nilsen

10020 37R NIR