Lancering Edox Chronorally X-Treme Pilot Limited Edition

Edox Chronorally X-Treme Pilot Limited Edition

Begin Februari heft Edox het model chronorally x-treme pilot gelanceerd. Dit limited edition horloge met het nummer 38001 TINGN V3 heft een gelimiteerde oplage. Edox geeft aan dat wereldwijd slechts 555 horloges worden aangeboden. Dit X-treme pilot model refereert aan de snelle rallysport. Een sport waarin alleen de beste en optimaal gefocuste bestuurders zullen overwinnen. Edox is een officiële tijdswaarneming partner van de FIA World Rallycross Championship.

Opvallende Edox - Chronorally X-Treme Pilot Limited Edition

Het Edox Chronorally X-Treme Pilot Limited Edition horloge is een opvallende verschijning. Voorzien van een horlogekast van titanium die is afgewerkt met een grijze PVD coating. Het donker horloge met een diameter van 48 millimeter heeft een groen uitgevoerde wijzerplaat. Afgewerkt met een saffieren horlogeglas. Deze is krasbestendig en ontspiegeld.

Het horloge is voorzien van een Calibre 38s uurwerk. Aan de rechterkant is het horloge voorzien van twee grote opvallende knoppen. De knoppen zit op twee en vier uur van het horloge. Deze knoppen zijn ook met race handschoenen aan te bedienen. Om bijvoorbeeld de rondetijden bij te houden.

De groene/gele wijzerplaat heeft een duidelijk weergave van de dag en datum aanduiding. Ook zijn de functies als de tachymeter en de 1/10 chronograph weergegeven.

FIA timingpartner

FIA timingpartner

De wijzers en aanduidingen op de wijzerplaat zijn van een Superluminova coating voorzien. Hierdoor is de wijzerplaat goed af te lezen. Zelfs onder moeilijk omstandigheden.

Edox geeft aan dat horloge slechts 130 gram weegt en waterdicht is tot een diepte van 100 meter.

Een speciaal uitgevoerd horloge dat tegen een stootje kan. Hiermee zet Edox de lijn door om een toonaangevend horlogemerk te zijn in de motorsport. Of dit nu op het asfalt is , op het zand of in de sneeuw.

Edox Chronorally X-Treme Pilot Limited Edition

Voorkant

Edox Chronorally X-Treme Pilot Limited Edition Achterkant

Achterkant

Het zwart leren Chronorally horlogebandje is afgewerkt met een geel stiksel.

Bekijk ook eens de fraai afgewerkte achterkant van dit horloge. Daar zie je het patroon van een velg met spaken.

Wil je dit horloge aan de collectie toevoegen, moet je wel snel zijn. Dit gezien de beperkte oplage en de verwachte vraag.

De informatie over ​Edox Chronorally X-Treme Pilot Limited Edition op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

​Deze fansite is geen eigenaar van de beeldmerken en/of logos van de beschreven merken en/of leveranciers. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 8 mei 2020 )